fbpx

Notícies i novetats

Blog

CC dóna el 2% de la seva facturació a AECC

El passat divendres, Clínica Cervera, clínica dental especialitzada en periodòncia i implantologia de Girona, va donar el 2% de la facturació total de 2010 a l’AECC. Per segon any consecutiu Clínica Cervera col·labora amb aquesta associació sense ànim de lucre que lluita contra el càncer.

La investigació és fonamental per aconseguir  millors resultats en la lluita contra el càncer i Clínica Cervera vol participar, amb la seva donació, amb les societats científiques que estan relacionades amb el tractament i diagnòstic d’aquesta malaltia.

Cada cop es diagnostIquen més casos de persones amb algun tipus de càncer. És per això que Clínica Cervera reafirma, any rere any, el seu recolzament en associacions com l’AECC, que lluiten per un bé comú.

L’AECC està format per un conjunt de persones voluntàries, sòcies i contractades que s’esforcen per la lluita contra el càncer liderant la voluntat de la societat espanyola per disminuir l’impacte causat per aquesta malaltia i  millorar la vida de les persones.

Nova web catering Larregola
Don Jamón

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?