fbpx

Notícies i novetats

Blog

Guia perquè la teva nova web brilli amb llum pròpia

A continuació et donem els principis necessaris que tenen les noves webs i el millor és ensenyar-vos amb un exemple d’una #assessoriaintegraldeserveis a #Girona que hem treballat per tal de millorar resultats. LLEAL TULSÀ ASSOCIATS

1.- L’importància per Google que la vostra web sigui responsive. #Google, #Yahoo, #Yandex , #Bing són alguns dels buscadors que la majoria de nosaltres utilitzem per tal de buscar diferents productes, negocis o marques. Un dels factors preponderants alhora de colocar-la en les primeres posicions és si la vostra web està optimitzada per les diferents plataformes: #móbils #tablets #ordinadors o #portàtils #phablets , #consolesdejoc , #TV , #wearables…El tamany de la pantalla canvia permanentment i la teva web s’ha d’adaptar 100% avui i en el futur. Si vols saber-ho utilitza aquest link que alguns #webmasters utilitzen per reconèixer i saber alguns dels detalls imprescindibles.

2.-Visual: Estem a l’época VISUAL. Els vostres productes i serveis tinguin més notorietat look i “swing”. Imatges, vídeos i audios.

3.-Seguir els principis del disseny web (no disseny gràfic) que són un xic diferents i no sempre vàlids.
#navegabilitat #conversions #usabilitat #buscador #fulladecontacte

4.-Possibilitat de poder analitzar l’experiència de l’usuari. #visites #duradadelesvisites #categoriesmésvisitades #googleanalytics

5.- Flexibilitat dels layouts emprats. Adaptabilitat…la rigidessa forma part del passat. La vida és mòbil.

6.-Importància de clickar, tocar, ampliar-ho, contactar fàcilment amb l’empresa o autònom

7.-Menys és més. Eficàcia, rapidessa de descàrrega, efectivitat… Menys clicks és més. Be clever, don’t waste time.

8.-Si podeu VENDRE, no ho dubteu. Fàcil i ràpid i amb totes les plataformes. Els buscadors llegeixen i els navegants menys, però també. Els #copies són cada dia més breus però més importants.

9.-Si la vostra web és interessant, buscadors com #Google o #youtube us poden pagar mensualment per col-locar anuncis a la vostra web. #AdSense

10.-La #geolocalització i les possibilitats que obren les diferents plataformes per orientar-se obren moltes possibilitats. Exploreu les possibilitats del vostres negoci.

La revolució digital tot just comença. Molts negocis encara ni s’han descobert i vosaltres podeu estar entre els emprenedors d’aquesta onada.

Màrqueting viral: el gossiping 2.0
Cooperar per una societat gironina més justa

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?