fbpx

Notícies i novetats

Blog

Cooperar per una societat gironina més justa

Un DIRCOM és un #directordecomunicació. Fins aquí, res diferent amb qualsevol altre professió de les existents. Les seves funcions són #planificar i #programar diferents accions de comunicació per tal d’assolir objectius. En aquest cas, la Universitat de Girona mitjançant l’oficina de Cooperació per al Desenvolupament entre les seves múltiples tasques, tenen una campanya anomenada UN PLAT A TAULA . Per tal de sintetitzar el seu objectiu és donar als nens i nenes de #Girona una alimentació bàsica que ara no disposen. La tasca per tal d’assolir la màxima repercusió i aportacions per aquesta causa la compartirem conjuntament amb l’Ajuntament de Girona i moltes empreses que ja han començat a col-laborar. Aquest és una de les millors accions que una empresa que vulgui donar un valor a la seva marca, que vulgui donar ànima a la seva marca ha de realitzar.

Aquesta acció s’anomena Responsabilitat Social Corporativa i és essencialment un concepte pel qual les companyies decideixen voluntàriament contribuir a una millor societat i a un medi ambient més equilibrat.

Els elements importants que comparteixen les diverses definicions de RSC són els següents:

  • Compromís de les empreses: Agregar valor a la societat.
  • Decisió Voluntària: No regulada per llei.
  • Beneficis per a la societat i públics d’interès: En el sentit ampli de la paraula.
  • Conducta Ètica: pràctiques de negocis acceptables èticament.
  • Acompliment Ambiental: Comunment acceptat
  • Adaptabilitat: Al context i realitat de les societats
L’ADOPCIÓ DE VALORS ÈTICS.

Entre aquests valors tenim, els Drets Humans, el Be Comú, la Solidaritat, la Transparència, l’Honestedat i el Desenvolupament, que no solament s’executen complint les lleis vigents, sinó que ha d’implicar el desenvolupament d’iniciatives per part dels qui pretenen assumir aquesta responsabilitat, actuant de forma propositiva i proactiva.

La consciència d’una Responsabilitat Social Corporativa part del reconeixement que l’empresa no és solament una institució que es dedica a vendre productes o serveis per obtenir guanys, sinó que depenent i nodrint-se del seu entorn, ella influeix necessàriament sobre aquest. Sol afirmar-se que l’empresa ha de ser un ens de naturalesa social amb una missió de servei a la comunitat i amb gran de solidaritat i preocupació pel benestar col·lectiu. Això significa que ha d’ocupar-se no solament del seu creixement econòmic, sinó també del benestar comunitari.

Necessitem empreses implicades, voluntaris, aportacions, ajuda…trucan’s i t’informarem de tota la campanya i com ajudar.

Guia perquè la teva nova web brilli amb llum pròpia
Un aniversari és una oportunitat empresarial

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?