fbpx

Notícies i novetats

Blog

Què és Clever Ads i com utilitzar les seves eines per a crear estratègies de publicitat rendibles?

Què és Clever Ads i com utilitzar les seves eines

Havies sentit parlar de Clever Ads anteriorment? Si encara no coneixes aquesta potent eina, et recomano que et quedis fins al final de l’article, ja que si ets dels quals els agrada acompanyar-se de plataformes que li facin el seu dia a dia més fàcil, aquesta és una d’elles.

Clever Ads disposa de multitud d’eines gratuïtes addicionals, perquè les teves campanyes arribin a ser el més competitives possible i aconsegueixin atreure el major número de visites possible a la landing page a la qual t’interessi dirigir a la teva audiència en cada moment, així que coneguem-la!

Què és Clever Ads?

Clever Ads és una suite d’eines gratuïtes orientades a la creació, optimització i gestió dels teus anuncis online, i en específic de la teva publicitat a Google.

I és que dissenyar una bona estratègia de publicitat a Google Ads, que a més sigui rendible i et permeti atreure trànsit al teu Web que finalment converteixi, no és gens fàcil.

A més, cal tenir en compte que no totes les empreses i emprenedors compten amb el pressupost necessari per a contractar experts en creació i optimització de campanyes de publicitat en Google.
És per això que les eines gratuïtes de Clever Ads han tingut tant d’èxit.

Aquestes suposen el perfecte punt de partida per a qualsevol que desitgi atreure trànsit qualificat mitjançant publicitat d’aquest tipus, però que no disposi del temps i els coneixements necessaris per a desenvolupar-lo per si mateix, o el pressupost suficient per a contractar una agència especialitzada.

En aquesta publicitat, et mostrarem quines eines gratuïtes pots aplicar en la teva estratègia publicitària, així com quan i com utilitzar-les.

Quins són els passos a seguir en la teva estratègia de publicitat a Google amb Clever Ads?

Aquesta plataforma posa a la teva disposició diferents eines i productes que ja han estat utilitzats per més de 70.000 negocis per a treure-li el màxim partit a les seves estratègies de publicitat sense haver de «vendre un ronyó» en el procés.

Què has de fer perquè Clever Ads creï les teves campanyes de publicitat automàticament i gratis?

Senzill! Ves al creador de campanyes d’anuncis de l’eina i, una vegada t’hagis registrat en el teu compte de Google, completa un procés de 5 passos descrivint els punts forts del teu negoci i els teus productes, així com especificant a qui vols dirigir els teus anuncis i la inversió que vols fer en el cercador.

Una vegada completada la informació necessària les teves campanyes seran pujades al teu compte d’anuncis de Google, on podràs gestionar-les.

Encara que a la Web indiquen que la creació i revisió de campanyes per part d’experts de la companyia, pot trigar fins a 4 dies laborables, la veritat és que solen trigar menys d’un dia a pujar-te les campanyes al teu compte de publicitat de Google.

A més, sempre pots fer canvis sobre les campanyes creades si hi ha alguna cosa que vulguis afegir o retocar.

Com trobar les keywords long tail que millor encaixen amb el teu negoci amb Clever Ads?

Vols trobar paraules clau extra que encaixin en la teva estratègia de publicitat Online per a afegir a les teves campanyes?

El planificador de paraules clau de Clever Ads és l’eina que estàs buscant, 100% especialitzada en paraules clau òptimes per a anuncis de Google.

L’única cosa que hauràs de fer per a usar-la és anar al planificador de paraules clau de Clever Ads, introduir una o diverses paraules claus de les quals vulguis obtenir suggeriments, o ficar la URL d’una pàgina web.

En uns segons es desplegarà una llista de suggeriments amb informació sobre el volum de cerca i la seva tendència, el cost per clic i el nivell de competició associats a cada keyword.

Google canvia completament a Mobile First Index
Els cinc factors de transformació en el màrqueting digital: avui parlem de la cobertura
Hola, et podem ajudar?