fbpx

Notícies i novetats

Blog

Whatsapp grup sense permís

Perquè m’heu afegit en un grup que no volia estar!!!!!!!! Arrrrjjjjj

 

WhatsApp evitarà que t’afegeixin en grups sense el teu permís en els quals no vols estar.

Estar en grups de WhatsApp pot ser una gran molèstia, i fer-nos perdre el nostre preuat temps, grups de família, amics, esdeveniments, etc. Fins ara no teníem ni veu ni vot quan ens incloïen en un. Però això està a punt de canviar.

WhatsApp és conscient d’això “Comprenem que no sempre vulguis que t’afegeixin a un grup”, afirma la companyia a la seva pàgina de preguntes i respostes freqüents. De moment, no és possible bloquejar grups. Però sí que es pot bloquejar a administradors per evitar que et puguin afegir a aquests. WhatsApp ha desenvolupat una funció que permet als usuaris evitar que els afegeixin a un grup sense el seu permís, tot això farà un canvi, l’usuari haurà d’acceptar la invitació per unir-se a una conversa col·lectiva, aquesta invitació pot ser acceptada dins de les primeres 72 hores després de rebre-la. Si no, caduca i l’usuari ja no podrà entrar al grup fins que rebi una nova sol·licitud. Independentment de quina de les tres opcions s’hagi seleccionat, també serà possible unir-se a una conversa col·lectiva mitjançant un enllaç, que no caducarà.

La nova versió permet a l’usuari escollir qui pot afegir a un grup. Dins de l’apartat “grups” a la configuració de l’aplicació, pot triar entre “tots”, “els meus contactes” o “ningú”. En el cas que triï la primera opció, pot ser afegit a qualsevol grup sense rebre cap invitació, tal com passa actualment. Si tria la segona, podrà ser afegit només pels seus contactes i rebrà una invitació per unir-se a un grup determinat quan li convidi una persona que no estigui en la seva agenda. La tercera opció és útil quan l’usuari prefereixi donar sempre el seu consentiment abans de ser afegit a una conversa col·lectiva. En aquest cas, mai podrà rebre dues invitacions del mateix grup al mateix temps.

 

 

Els administradors del grup podran restringir qui pot canviar el nom del grup, la imatge i la descripció i podran eliminar permisos dels altres integrants. A més, els creadors del grup ja no podran ser eliminats de la conversa que ells han iniciat.

Aquesta és una de les tantes millores que els usuaris de la plataforma demanaven a crits, juntament amb la possibilitat de silenciar del tot els grups, de manera similar a com ho fa Telegram.

La funció encara no està disponible, però s’activarà en les properes actualitzacions beta per iOS, i després segurament arribarà a Android.

 

Marlon Branding, febrer 2019.

Spam
Si la teva empresa guanyes 55.800 milions de dòlars, com estaries?

Publicacions relacionades

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?