fbpx

Notícies i novetats

Blog

Vols posicionar millor? Optimitza el teu web

Tingues en compte els dispositius mòbils quan creïs la teva pàgina web o facis publicitat sobre la teva empresa i el posicionament del teu lloc web augmentarà sense que t’adonis.

Som Google Partners i ens han arribat les noves guies pràctiques de mòbil per a agències! A continuació et fem un petit resum de la importància que li dóna Google a l’optimització dels llocs web perquè s’adaptin als dispositius mòbils.

Tenint en compte la rellevància que tenen els mòbils a l’hora de la decisió i l’acció de compra, és important adaptar els llocs web per aconseguir facilitar al màxim l’accessibilitat dels usuaris. Disposar d’un lloc web optimitzat per a mòbils s’ha convertit en una decisió essencial per tenir èxit en Internet, ja que t’ajuda a guanyar clients i a fidelitzar-los.

Aquest aspecte té tanta importància que molts usuaris abandonen els llocs web que no estan adaptats als seus dispositius i fins i tot perceben de forma negativa aquelles marques que no estan optimitzades en aquest aspecte. Aquest fet, com és evident, provocarà que perdem molts clients potencials i, per tant, perjudicarà el nostre negoci.

Vivim en un món multi dispositiu. La gent està constantment connectada a Internet i, mentre navega, moltes vegades busca informació sobre productes i, si els agraden, els compren.

Un dels aspectes més importants a tenir en compte, és el canvi que han produït en la forma de comprar dels consumidors. El smartphone permet que els usuaris busquin productes a qualsevol moment i en qualsevol lloc i són, al cap i a la fi, els nostres principals companys a l’hora de comprar.

Vols saber si el teu web compleix tots els requisits necessaris perquè s’adapti a la perfecció als smartphones? Google et facilita les eines que necessites per comprovar-ho. Visita la següent web.

Volem que coneguis tots els detalls relacionats amb aquest tema i, per això, sortejarem quatre d’aquestes guies de Google per Facebook. Dóna-li Like a aquest post i participa!

Branding Mòbil
A la fresca amb la Pilar Auguet!

Deixa un comentari

Hola, et podem ajudar?